Pre production – følelsen er afgørende

I pre productions-fasen er der én ting, der er helt essentiel: Hvilken følelse skal modtageren sidde tilbage med efter at have set din film? Denne følelse er helt afgørende for, hvordan filmen skal udformes. Hvilken musik, der skal bruges. Hvilken location, der understøtter budskabet, og hvilke skuespillere eller medarbejdere, der skal medvirke i filmen. Jeg brænder for at finde ud af, hvordan filmen går lige i følelserne hos modtagerne, og hvordan den brændemærker brands, koncepter, produkter eller firmaer ind i modtagerens hukommelse.

Det første møde er for mig enormt spændende, fordi jeg elsker nye udfordringer og nye veje man kan gå. Jeg synes det er sjovt at finde den rigtige vej, så vi kan få meget ud af det budget, der er til rådighed.

Det er forskelligt hvor langt mine kunder er, når de kommer til mig. Nogle har blot en idé og andre kommer med et færdigt storyboard. Ligegyldigt hvordan det starter, tager jeg ansvar og er med til at finde en løsning indenfor det budget, vi har at arbejde med. Jeg får let et overblik over hele processen, da jeg selv er en del af alle led.

I pre production-fasen handler det også om at etablere tillid og finde fælles retning. Du skal have tillid til, at jeg fanger essensen af det, du vil kommunikere ud, og jeg skal have tillid til, at du stoler på min kunstneriske erfaring.

Jeg plejer at sige, at det vigtigste er at starte med slutningen. Hvor skal vi hen og hvad skal filmen ende med at kommunikere?

Skriv til os

+45 4013 3618